Stubbfräs Mariefred

Stubbfräs Mariefred

Välkommen till MG Stubbfräsning!

 

Har du en eller flera stubbar du vill bli av med har du kommit till rätt företag, jag erbjuder stubbfräs i Mariefred med omnejd. Efter att jag är klar med arbetet återstår bara en hög med spån. Med min hjälp är det enkelt att bli av med stubbar. Varmt välkommen hit för din personliga hjälp!

Tjänster

Stubbfräs – Borttagning av rötter

Behöver du hjälp med något av ovanstående? Hör då av dig till MG Stubbfräsning.

MG Stubbfräsning

ALBRO TIVOLIGÅRDEN
63513 Eskilstuna

info@mgstubbfrasning.se
070-774 01 17

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Stubbfräs Mariefred

När du vänder dig hit för att få hjälp med stubbfräs eller borttagning av oönskade rötter spelar det ingen roll hur mycket respektive lite hjälp du är i behov av. Oavsett om du har en eller flertalet stubbar som du vill bli av med finns jag här för att hjälpa till med detta. Utöver stubbfräs erbjuder jag även borttagning av buskar med rötter. Givetvis bistår jag med bortforsling av spån och ris, dessutom återställer jag gräsmattan efter stubbfräsningen.

Inför varje uppdrag ställer jag upp med min erfarenhet och kunskap inom området och branschen. Utöver min kunskap innehar jag även de redskapen som krävs för att arbetet ska kunna genomföras på rätt sätt. Enligt mig är kvalitet, säkerhet och noggrannhet det viktigaste inom arbetet, mitt arbete präglas av dessa tre aspekter. Företaget och mina tjänster är tillgängligt för alla i Mariefred och dess närområde.

Kontakt

Passar mina tjänster in på det du eftersöker är du varmt välkommen att ta kontakt med mig. För mig är det viktigt med en tydlig och god kommunikation med mina kunder, det är A och O. Kommunikationen bidrar till ett resultat som stämmer överens med kundens önskemål.